Radioterapi.se

En nyhets- och informationsblogg om radioterapi från www.transmedeq.se

Radioterapi.se header image 2

LIONESS Therapeutics AB

11 June, 2010 · Inga kommentarer

I dag går det nystartade radioterapiföretaget LIONESS Therapeutics AB ut med ett pressmeddelande på sin hemsida www.lightions.com.

Jag citerar följande från meddelandet : ”

LIONESS Therapeutics AB deltar också i den pågående upphandlingen av utrustning till Skandionkliniken i Uppsala. Detta som agent for den japanska leverantören av partikelacceleratorer, Sumitomo Heavy Industries.  Lioness har assisterat Sumitomo och lagt till mjukvara och komponenter från de svenska företagen Elekta, C-Rad och Cambio Healthcare i anbudet. Om Sumitomo vinner upphandlingen skall Lioness Therapeutics AB också assistera med lokal upphandling, installation och service.”

Just nu pågår slutförhandlingarna bland Skandionklinkens företrädare om vilket alternativ de skall välja. Det skall bli utomordentligt spännande att ta del av utfallet och jag hoppas givetvis att det blir Sumitomo-alternativet med LIONESS Therapeutics AB.

MatsRG, PMP

Etiketter: Tjänsteföretag

0 svar hittills ↓

  • Inga kommentarer än, du kan vara först ut.

Lämna en kommentar