Radioterapi.se

En nyhets- och informationsblogg om radioterapi från www.transmedeq.se

Radioterapi.se header image 2

Cykling för barncancerfonden

2 August, 2009 · Inga kommentarer

Ride of Hope är ett cykellopp som startar i Lund den 1 augusti och avslutas den 9 augusti i Stockholm, en sträcka på totalt 125 mil.

Ride of Hope

Med bland deltagarna finns Uppsalabon Göran Heldesten som är intervjuad i UNT.

Deltagarna kan välja att delta under en eller flera etapper eller en del av en etapp. Ride of Hope är ett ideellt projekt som arrangeras av några cykelentusiaster. 2008 samlade Ride of Hope in en kvarts miljon kronor till Barncancerfonden, knappt 250 cyklister deltog. På cykelgalan i november utnämdes Ride of Hope till Årets Cykelhjältar av tidniningen Kadens. Motiveringen löd:

“Cykeltidningen Kadens pris för “Årets cykelhjältar” tilldelas Ride of Hope för 2008 års viktigaste cykelarrangemang. Ride of Hope samlade med hjälp av deltagarna in 250.000 kronor till Barncancerfonden”


MatsRG

Etiketter: Insamlingar

0 svar hittills ↓

  • Inga kommentarer än, du kan vara först ut.

Lämna en kommentar