Radioterapi.se

En nyhets- och informationsblogg om radioterapi från www.transmedeq.se

Radioterapi.se header image 2

Mustaschkampen idag i Uppsala

14 April, 2009 · Inga kommentarer

I dag var det planerat att Herrarna Aschberg och Fylking skulle ha gått genom Uppsala. Nu visade det sig att Vittinge får approximeras med Uppsala. Det är ett jippo för att samla in pengar till Cancerfonden för kampen mot prostatacancer. Radioterapi-bloggen bevakar oxå evenemanget. Se livekommentarer i högra splaten-
Skänk pengar till cancerfonden du som vill stödja cancerforskningen!

[ad#ad-3]
Promenadplanenhittar du här.
Fakta

Om Ystad-Haparanda

I kampen mot prostatacancer vandrar Robert Aschberg och Gert Fylking från Ystad till Haparanda på 100 dagar. Syftet med den 180 mil långa vandringen är att uppmärksamma Sveriges vanligaste cancerform, sprida information om frågan och samla in pengar till kampen mot prostatacancer. Projektet är ett samarbete mellan Cancerfonden, Strix Television, TV8, RIX FM och Aftonbladet. Varje söndag kl. 19.00 sammanfattas veckans händelser i en direktsänd talkshow på TV8. I samarbete med Tradera har Cancerfonden dessutom en webbauktion.

Etiketter: Uncategorized

0 svar hittills ↓

  • Inga kommentarer än, du kan vara först ut.

Lämna en kommentar